top of page

Día Europeo de las Lenguas

Un any més hem celebrat el Dia Europeu de les Llengües i hem publicat una ressenya al suplement escolar La Tiza al Diari Informació, a qui agraïm la difusió del nostre treball. La nostra riquesa lingüística ha de preservar-se i valorar-se. El plurilingüisme és una realitat dels ciutadans del segle XXI.

 

Un año más hemos celebrado el Día Europeo de las Lenguas y hemos publicado una reseña en el suplemento escolar La Tiza del Diario Información, a quien agradecemos la difusión de nuestro trabajo. 

Nuestra riqueza lingüística ha de promoverse y valorarse puesto que el plurilingüismo es una realidad del ciudadano del siglo XXI.

 

https://pickenglishwithtics.blogspot.com/2019/10/european-day-of-languages-2019-la-tiza.html

la_tiza_día_europeo_de_las_lenguas.jpg

Un any més celebrem el 26 de setembre el Dia Europeu de les Llengües amb l'objectiu de promoure l'aprenentatge de més llengües, tant dins d'escola com fora i a qualsevol edat.

Des del Consell d'Europa ens recorden que la diversitat lingüística és un element clau en la rica herència cultural del nostre continent que hem de preservar i potenciar, per eixe motiu promou el plurilingüisme a tota Europa.

Al nostre col·legi hem fet unes activitats perquè tota la família participe de forma lúdica i divertida. Es tracta de dues llistes de reproducció a Spotify i a Youtube a les que podeu afegir música. Ací teniu l'enllaç al nostre blog on podeu trobar les llistes i enriquir-nos dels nostres gustos musicals com faran els xiquets de quart a sisé amb els seus amics anglesos de Stamford Green Primary School amb els que mantenen amistat per correspondència i a la xarxa. Sense dubte la música és un recurs fonamental en l'aprenentatge de llengües i factor clau en la seua adquisició.

Un año más celebramos el Día Europeo de las Lenguas con el objetivo de promover el aprendizaje de más lenguas, tanto dentro como fuera del aula a cualquier edad.

Desde el Consejo Europeo nos recuerdan que la diversidad lingüística es un elemento clave en la rica herencia cultural de nuestro continente que debemos preservar y potenciar, por ese motivo principalmente promueven el plurilingüismo en toda Europa.

En nuestro centro hemos hecho una serie de actividades para que toda la familia participe de una manera lúdica y divertida. Se trata de dos lista de reproducción creadas en Spotify y YouTube a las que podéis añadir música. Os dejamos enlace a nuestro blog donde podéis encontrar las lista y enriquecernos mutuamente con nuestros gustos musicales como hará el alumnado de cuarto de primaria a sexto con sus amigos ingleses con los que mantienen una amistad a través de correspondencia así como del uso de la tecnología. Sin duda la música es un recurso fundamental en el aprendizaje de lenguas y factor clave en su adquisición.

 

Enlace a la entrada del blog "Let's celebrate European Day of Languages with music".

IMG_5679.jpg

La Tiza, suplemento del Diario Información

El nostre col·legi commemora el Dia Europeu de les Llengües treballant sobre els idiomes que es parlen en un país en concret i les seues principals característiques territorials, fent així que l'aprenentatge siga transversal i agafe diverses matèries.  

Nuestro colegio conmemora el Día Europeo de las Lenguas trabajando sobre los idiomas que se hablan en un país en concreto y sus principales características principales, haciendo así que el aprendizaje sea transversal y coja diversas materias.

Hello everyone,
Our work has been published by the province newspaper Diario Información in its school suppliment LA TIZA. Can you see Year 4 A and Year 4 B classes? Have you got brothers, sisters, cousins or friends here?
How many languages do you speak? How many languages can your family speak?
What is your favourite country? And your favourite monuments?

Notre école commémore le Jour Européen des Langues. Cela se fait en travaillant sur les langues et sur les caractéristiques principales d'un pays en particulier. De cette façon-là, l'apprentissage est transversal puisqu'il englobe d'autres  matières scolaires.

dia de las lenguas 2.gif

Hui és 26 de setembre i celebrem el Dia Europeu de les Llengües.

Happy European Day of Languages. Feliç Dia Europeu de les Llengües. Feliz Día Europeo de las Lenguas.

Al nostre blog teniu informació per si voleu donar participar.

Podeu votar per la nostra activitat si voleu afegir música a les "playlists" de Spotify i YouTube.

Moltes gràcies per tot l' interés i pel vostre temps.

https://pickenglishwithtics.blogspot.com/2018/09/european-day-of-languages-2018.html

Demà és dimecres 26 de setembre i celebrem el Dia Europeu de Les Llengües. Hui hem fet una nova llista col·laborativa, però amb youtube.T'animes a afegir la teua música? Moltes gràcies per les vostres aportacions.  https://youtu.be/-BRGgWW1oLs

youtube logo.jpeg
spotify imagen.png
bottom of page