top of page

VALENCIÀ PRIMARIA

El pasado 12 de mayo, el alumnado de 4º ESO recibió un taller de cómic en valenciano, donde aprendieron técnicas de caras, técnicas de movimiento, simbología del cómic... ¡¡Muchas gracias Camacuc Edicions @camacuc_edicions ha sido muy interesante!!

#centrosds #aprendiendodesdelaemoción #educandoenfelicidadsocial

Ja estan ací els tríptics amb el programa d'activitats de la XXIVa Trobada d'Escoles en Valencià de les Valls del Vinalopó que enguany es celebra el 3 d'abril de 10:00h. a 14:30h. al Centre Històric de El Pinós.

Festa, música, tallers, xaramites, tabaletes, nans i gegants, contacontes i molt més... Ah! I l'actuació del cantacançons Dani Miquel.

Us esperem!! Animeu-vos!!

Demà 25 de març a les 19:00h. tindrà lloc l'Acte de lliurament de premis del concurs de dibuix de la XXIVa Trobada d'Escoles en Valencià de les Valls del Vinalopó i el lliurament de premis del concurs de literatura en valencià "Sambori".

Serà a l'auditori municipal de El Pinós i amb aforament limitat per la normativa Covid-19 vigent.

#centrosds #XXIVaTrobadadescolesenValencià

Ja tenim els guanyadors dels Premis Sambori de la XXIV Trobada d'Escoles en Valencià del nostre centre:

-Premi Sambori: Segon cicle d'Educació Primaria Miriam Ruíz Rivera amb el treball "El lleó i la lluna".

-Premi Sambori Primer cicle d'Educació Secundària Claudia Navarro Martínez amb el treball "Olor a menta".

Enhorabona a l'alumnat guanyador i al professorat. Gràcies per l'esforç i l'alegria. I recordeu que l'acte de lliurament de premis (concurs de dibuix i Sambori) és el divendres 25 de març a les 19:00 hores en l'auditori municipal del Pinós.

Us esperem el 3 d'abril en la Trobada del Pinós!!! Ja falta poc!!

#centrosds #PremiSambori

Estimades famílies i alumnat:

Ja tenim els guanyadors del dibuix per al concurs del cartell de la XXIV Trobada d'Escoles en Valencià de les Valls del Vinalopó.

Els guanyadors han estat els següents:

-Millor dibuix del Centre per a Alejandra Trigueros López de 3r ESO.

-Accèssit per a Iker Martínez de 5é de Primària (apareixerà al Triptic de la Trobada o al cartell anunciador de la Presentació de la Trobada).

Enhorabona a l'alumnat i al centre pel treball magnífic, l'esforç i l'alegria que posen.

#centrosds #aprendiendodesdelaemoción #educandoenfelicidadsocial

Concurs de dibuix de la XXIIIa Trobada
Els guanyadors i guanyadores del concurs de dibuix del nostre centre han sigut:
- Mariola Pérez de Primaria
- Carlos Rico de Secundaria
ENHORABONA!!
Els dibuixos seran exposats el dia de la presentació de la XXIII Trobada i el dia d'aquesta festa per la llengua al parc 9 d'octubre de Petrer.
La resta de dibuixos que es van presentar al concurs també s'exposaran al centre i el dia de la Trobada en l'exposició de dibuixos comarcal.
#centrosds #aprendiendodesdelaemoción 

#XXIIITrobadadescolesenvalencià

Tornillo Magic Clown

El passat 19 de febrer l'alumnat de 3r i 4t va assistir a l'espetacle de pallasso i màgia "Tornillo Magic Clown" a càrrec de l'artista local Quique Montoya que amb motiu de la Setmana pel valencià de Petrer es va celebrar al Teatre Cervantes.

Van passar una estona divertida amb rises, màgia i música marxosa. Que més es pot demanar?

El 20 de febrer els cursos de 5é i 6é també van assistir a la projecció de la pel·lícula "En Ralph descobreix Internet" al Centre Cultural de Petrer, dins del programa d'actes de la XIII Setmana pel Valencià que organitza l'Ajuntament de Petrer.

bottom of page